Öntözőrendszer tervezés


Hozza el üzletünkbe kertje alaprajzát, és szakértő kollégáink ingyen segítenek megtervezni, kiválasztani a legoptimálisabb öntözőrendszer termékeket. Amennyiben tőlünk vásárolja meg a teljes öntözőrendszert - mely tartalmaz vezerlőt, mágnesszelepet, szórófejeket, szerelvényeket - akkor a végösszegből 10% kedvezményt biztosítunk

Ez a kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik.

Kérjük, hívja a következő telefonszámot:  +36 (1) 210 0463 /17-es vagy 18-as mellék, vagy keresse fel üzletünket hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között. Az alábbi form kitöltésével is leadhatja ajánatkérését. 

 

Ajánlatkérés
Kérjük, hogy a tervezési folyamat segítéséhez az alábbi adatokat szíveskedjen megadni:
Vízbázis:
Vezérlő típusa:
Vezérlő távoli elérése (WIFI):
Dokumentum feltöltése
Kérjük, hogy a küldeni kívánt alaprajzon a vízbázis és az öntözésvezérlő automata helyét megjelölni szíveskedjen!Ajánlatunkat kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

 

Ön megálmodja, mi megtervezzük!

/upload/files/177/ingyenes-ontozorendszer-tervezes-7080.jpg

 

Tapasztalt szakértőink segítségével ingyenesen megtervezzük a legmegfelelőbb öntözőrendszert, kertje sajátosságaihoz igazodva*.

 

Profilunkhoz tartoznak a kis magánkertek, a nagy telkek, és a közterületek öntözőrendszereinek tervezése.

 

 

 

*Az ajánlat kizárólag magánkertekre vonatkozik, anyagvásárláshoz kötött, helyszíni egyeztetést nem tartalmaz. A tervezéshez szükséges alapadatokat (vízparaméterek és elektromos adatok) ajánlatkérő biztosítja. Részletekért, kérjük érdeklődjön fenti elérhetőségeinken. 

 

 

/upload/files/177/rainbird-ontozorendszer-10582.jpg

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató