Mikroöntözési eszközök: csepegtetőtestek (csepegtetőgombák), pálcás csepegtetők, mikroszórók, csepegtetőcsövek, mikrocső, mikrocső-idomok.

A csepegtetőcső feladata, hogy a rendelkezésre álló vizet takarékosan és egyenletesen juttassa ki oda, ahol a növénynek a legnagyobb szüksége van rá. Ezek a csövek felépítésükben abban különböznek más öntöző csövektől, hogy 33 centiméterenként lyukak találhatóak rajta - ezek a lyukak hivatottak a víz kijuttatására. Csepgtetőcsőből létezik 16 és 20 mm átmérőjű, ezen belül 2 l/h és 4 l/h vízkijuttatású is.

A csepegtető öntözés a legvíztakarékosabb módja a növény megöntözésének. Egyrészt ezzel a módszerrel kisebb százalékban párolog el a levegőbe víz, másrészt nem fog fölöslegesen víz elfolyni, mind felszívódik a talajba.

A csepegtetőcső hálózatot a növények, növénysorok, sövények, veteményeskertek egyedi öntözésére használjuk. Ha a csepegtetőcsövet szakszerűen a növényektől megfelelő távolságra helyezzük el, a növény úgy alakítja ki gyökérzónáját, hogy a kijuttatott vízből egy csepp se vesszen kárba.

Mikroszóró tartó mikroszeleppel szerelve

Eredeti ár:
1.213 Ft
Bruttó akciós ár:
1.031 Ft
Termékkód: 204082

Irridea mikroszóró tartó mikroszeleppel szerelve


Az akció időtartama: 2023-05-09 - 2023-05-31
Raktáron - azonnal átvehető: 237 darab
Kosárba50.000Ft felett ingyenes kiszállítással!