A Hunter rotoros öntözöfej kínálatunkban a Hunter PGP és PGJ széria kiváló termékeit találja. Ajánljuk házi kertekbe, közterületekre, de ipari területek öntözésére is alkalmasak.

Hunter PGP ADJ rotoros öntözőfej állítható, 10 cm-es, 8,5-15 m

Eredeti ár:
5.194 Ft
Bruttó akciós ár:
3.896 Ft
Termékkód: pgpadj

Hunter PGP ADJ 04 rotoros öntözőfej állítható, 10 cm-es, 8,5-15 m.

A termékből van szabad készletünk
Kosárba30.000Ft felett ingyenes kiszállítással!

A Hunter PGP rotoros öntözőfej egy professzionális öntözéstechnikai termékek. Forgó kialakításának köszönhetően lenyűgöző teljesítményt nyújt a korábbi, ma már elavultnak számító szórófejekhez képest. A HUNTER PGP-ADJ állítható rotoros öntözőfej népszerűsége 20 éve töretlen, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma is a világ elsőszámú rotoros öntözőfeje. Egyszerűen beállíthatóak a HUNTER rotoros szórófejbeállító kulcs segítségével, akár működés közben is. A HUNTER PGP-ADJ rotoros szórófejeket kiválóan alkalmazhatjuk nagy méretű kertekben is.


Ez a HUNTER öntözőfej típus védő gumifedéllel rendelkezik. Minden korábbinál jobb a szennyeződés-tűrő képessége, azonban érdemes a rendszerben egy vagy több központi szűrőt is elhelyezni, a hálózati víz és a kútvíz ugyanis tele van mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel. 


A forgásszög tetszés szerint állítható 40° és 60° között, ami azt jelenti, hogy egy igen széleskörben felhasználható és alkalmazható szórófejről beszélünk.


A termék vízkenésű fogaskerék-hajtóművel rendelkezik, ezáltal hosszú távon megbízható és stabilan működő alkatrészt kapunk a pénzünkért. A termék megbízhatóságára az is garanciát jelent, hogy ezt a típust már több mint 20 éve bevezették a piacra és azóta folyamatosan fejlesztik és tökéletesítik.


Bátran ajánljuk tehát ezt a szórófejet minden kedves vásárlónknak, legyen kezdő vagy professzionális kertépítő. A Hunter termékeivel nem nyúlhat mellé!

 

Jellemzők

Típusok: 10 cm kiemelkedésű turbinás öntözőfej
Beállítható öntözási szög: 40°-360°
Fúvóka választék: 27 féle

A fúvókarögzítő csavar belső kulcsnyílású és hornyolt fejjel.
Külön rendelhető visszacsapó szelep (2 m szintkülönbségig).

Műszaki adat

Öntözési sugár: 6,4-15,8 m
Kijuttatott vízmennyiség: 1,7-53,7 l/perc
Ajánlott nyomástartomány: 1,7-4,5 bar
Működési nyomástartomány: 1,4-7,0 bar
Öntözési intenzitás: kb. 10 mm/óra
A vízsugár kilépési szöge: normál fúvóka 25°, alacsonyszögű 13°