Az öntözőrendszer vezérlő az öntözőrendszer "agya", amely meghatározza az öntözés gyakoriságát és időtartamát. Létezik kültéri és beltéri használatra gyártott öntözőrendszer vezérlő, amely az adott körülmények között telepítve hosszú távon képes biztosítani a rendszer biztonságos működését. A mai kor elvárásainak megfelelően, megjelentek a mobiltelefonokról is használható öntözésvezérlő automaták, melyek egyik nagy előnye, hogy bárhonnan bármikor internet kapcsolat megléte esetén elérhetőek, így az öntözési időbe bármikor tetszőlegesen beavatkozhatunk. Lehetőségünk van arra is, hogy a különböző évszakok sajátosságaihoz igazodva módosítsuk az öntözés teljes időtartamát.

A Hunter, Toro és Rain Bird cég világszínvonalú öntözéstechnikai szolgáltatásokat és termékeket kínál. Ezen vezérlők kezelése és beállítása nagyon egyszerű.

Ha kérdése van arra vonatkozólag, hogy hány zónás öntözésvezérlő automatára van szüksége, vagy bizonytalan, hogy pontosan melyik vezérlő elégítené ki tökéletesen az igényeit, nyugodtan vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.