A Hunter vezérlők egyet jelentenek a megbízhatósággal és a minőséggel. A vezérlők között megtalálhatóak a beltéri és kültéri kivitelben készült, 4 és 6, vagy akár 8 zónára tervezett automatikák is. A cég sok évtizedes fennállása alatt kifejlesztette a stabilan működő, strapabíró és tökéletesen funkcionáló vezérlőket, melyek hosszú távon fogják Önt szolgálni!

Az otthoni felhasználású automata vezérlők a lehető legmodernebb technológiát és anyagösszetételt tartalmazzák: pl. a Hunter vezérlők XCORE szériája egy igazán népszerű sorozat.

Hunter HC beltéri, 12 zónás WI-FI-képes öntözésvezérlő

Bruttó ár:
116.605 Ft
Termékkód: HC1201IE

Hunter HC beltéri, 12 zónás WI-FI-képes öntözésvezérlő

A termékből van szabad készletünk
Kosárba30.000Ft felett ingyenes kiszállítással!

Hunter HC beltéri, 12 zónás öntözésvezérlő szinte teljesen személyre szabható a nagyméretű érintőképernyővel, vagy az okostelefonra, tabletre ingyenesen letölthető alkalmazással.


Használható családi házak kerti öntözőrendszerének vezérlésére, vagy parkok, ipari területek öntözőrendszereinek automatizálására. Az egymástól függetlenül indítható zónákon beállítható az öntözött növényzet és a talaj típusa. Ezek alapján a vezérlő az adatbázisában tárolt adatok szerint javaslatot tesz a megfelelő öntözési időre, ami természetesen módosítható.


A vezeték nélküli internet miatt a világon bárhol elérhető és módosítható a teljes beállítás. A többi WI-FI vezérlővel ellentétben a Hunter HC öntözésvezérlő nemcsak telefonról vagy tabletről vezérelhető, hanem egy webes felületen keresztül számítógépről is. Akár két érzékelő is csatlakoztatható a vezérlőhöz.


Képes megtervezni az öntözést! A környező meteorológiai állomásokra ingyenesen kapcsolódik, majd az ezektől begyűjtött előrejelzést alapul véve határozza meg a megfelelő öntözést. 

 

Jellemzők:

 

• Az állomások száma:

  ° HC: 6 és 12

  ° Pro-HC: 6, 12 és 24 rögzített állomás

• Burkolat:

  ° HC műanyag beltéri

  ° Pro-HC műanyag beltéri és kültéri

• A Wi-Fi lehetővé teszi a gyors és egyszerű internetkapcsolatot

• Színes érintőképernyő

• Teljes programozás a vezérlőn

• HC áramlásmérő

• Beépített elektromos megfigyelés és riasztás

• Speciális érzékelő csatlakozók

• Hydrawise szoftver kompatibilis