Bemutatjuk a Ganz HYDRO Kft-t

Amikor 1993-ban, francia-magyar összefogással megalakítottuk a Ganz Hydro Kft-t, még nem tudhattuk, hogy a kert- és vízépítés határterülete milyen nagy lehetőségeket kínál Magyarországon egy olyan vállalkozásnak, mely komolyan veszi feladatát, és a maga területén a legjobbat akarja nyújtani.

 

Az elmúlt évek alatt dinamikusan fejlődő cégünk eredményei azt bizonyítják, hogy van igény a komoly mérnöki munkával megtervezett, kiváló minőségű alkatrészekből, jól képzett szakemberek által kivitelezett automatikus öntözőrendszerekre, és a magas műszaki, esztétikai színvonalú szökőkutakra.

 

Eddigi tevékenységünk során sok, referenciaértékű feladatot oldhattunk meg. Megvalósíthattuk kertek, parkok, sport- és golfpályák, faiskolák, gyümölcsösök automatikus öntözőrendszerének tervezését, kivitelezését, szökő- és díszkutak létesítését, felújítását.

 

Öntözőberendezések közül a korai években csak az amerikai TORO márka anyagait forgalmaztuk, de 2010-től szélesítettük palettánkat, a szintén amerikai Rain Bird és Hunter termékeivel. Ezen kívül raktárról értékesítjük az öntözések és a szökőkutak kivitelezéséhez szükséges valamennyi terméket, mint például KPE és PVC csöveket, gyorskötő szerelvényeket, csepegtető és mikroöntöző anyagokat.

 

Szökőkút technikában a legnagyobb referenciával rendelkező hazai cég vagyunk. Ez köszönhető kiváló gépész- és elektromérnökeinknek, akik saját fejlesztéseinkkel nemzetközi színvonalú vízeffektusokat alkotnak a Oase és Safe Rain termékeinek felhasználásával

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató