Öntözőrendszer tervezés


Hozza el üzletünkbe kertje alaprajzát, és szakértő kollégáink megtervezik kertjének egyedi öntözőrendszerét. Amennyiben a tervezett öntözőrendszer elemeit tőlünk vásárolja meg, az ingyenes tervezés mellett, a teljes rendszer megépítéséhez szükséges anyagok végösszegéből 10% kedvezményt biztosítunk. Ha a rendszer elemeinek megvásárlása nem cégünknél történik, igény esetén az öntözőrendszer tervét egyedileg meghatározott tervezési díj ellenében rendelkezésre bocsátjuk. Segítünk kiválasztani a legoptimálisabb öntözőrendszer termékeket, valamint szivattyúkra és hozzá tartozó vezérlésekre is tudunk ajánlatot adni. Az ajánlat tartalmazhat TORO, Hunter és Rain Bird öntözéstechnikai termékeket is. Konkrét elképzelés esetén az üzenet mezőben tüntesse fel a preferált márkát. Kérjük az ajánlatkérés előtt olvassa el lentebb letölthető tervezési segédletünket, melyben hasznos tanácsokat és segítséget kaphat annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot tudjuk adni az Ön számára.

A fenti kedvezmények egyéb akciókkal (webáruház akciós termékek áraival) nem vonhatók össze, az ajánlatban mindig a kedvezőbb egységárat használjuk.

Kérjük, hívja a következő telefonszámot:  +36 (1) 210 0463 /17-es vagy 18-as mellék, vagy keresse fel üzletünket hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között. Az alábbi form kitöltésével is leadhatja ajánatkérését. 

 

Ajánlatkérés
Kérjük, hogy a tervezési folyamat segítéséhez az alábbi adatokat szíveskedjen megadni:
Vízbázis:
Vezérlő típusa:
Vezérlő távoli elérése (WIFI):
Dokumentum feltöltése
Kérjük, hogy a küldeni kívánt alaprajzon a vízbázis és az öntözésvezérlő automata helyét megjelölni szíveskedjen!Ajánlatunkat kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

 

Ön megálmodja, mi megtervezzük!

/upload/files/177/ingyenes-ontozorendszer-tervezes-7080.jpg

 

Tapasztalt szakértőink segítségével ingyenesen megtervezzük a legmegfelelőbb öntözőrendszert, kertje sajátosságaihoz igazodva*.

 

Profilunkhoz tartoznak a kis magánkertek, a nagy telkek, és a közterületek öntözőrendszereinek tervezése.

 

 

 

*Az ajánlat kizárólag magánkertekre vonatkozik, anyagvásárláshoz kötött, helyszíni egyeztetést nem tartalmaz. A tervezéshez szükséges alapadatokat (vízparaméterek és elektromos adatok) ajánlatkérő biztosítja. Részletekért, kérjük érdeklődjön fenti elérhetőségeinken. 

 

 

/upload/files/177/rainbird-ontozorendszer-10582.jpg

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató