A Hunter Solar Sync érzékelő bemutatása

2019-11-25

A Hunter Solar Sync érzékelő a napsugárzás és a hőmérsékleti adatok alapján az előre beállított programot képes módosítani, így a tulajdonosnak nem kell ezen funkció állítására időt áldoznia.


Hunter Solar Sync érzékelő

A Solar Sync érzékelő képes reagálni a rövidebb, gyorsan átvonuló záporok esetén is,
ami a Quick Response funkció segítségének köszönhető. Hosszabb ideig tartó esőzés esetén az állítható kiszáradási idejű Raink Clik érzékelő biztosítja, hogy ne kerüljön felesleges víz a gyepre, növényekre. Ha pedig napsütéses idő van, akkor a napsugárzás mérő gondoskodik a megfelelő mennyiségű öntözővízről, hasonlóan a hőmérséklet érzékelőhöz. Nagy meleg esetén ugyanis növeli a kijuttatandó vízmennyiséget, míg 3°C alatt letiltja az öntözést. Így kertünk, időjárástól függetlenül, mindig a legszebb arcát fogja mutatja!


Solar Sync modul

A készlet a modult is tartalmazza! Webáruházunkban itt érhető el a termék.

A modul könnyedén telepíthető Pro-C, ICC vagy I-Core vezérlők mellé. A Hunter Solar Sync folyamatosan gyűjti az időjárásra (napsugárzás, hőmérséklet) vonatkozó adatokat, ami alapján meghatározza az öntözővíz mennyiségét. Az évszak szerinti igazítás funkción keresztül pedig elvégzi a szükséges módosításokat is. Meleg napokon növeli a zónák futási idejét, és ahogy csökken a napsugárzás erőssége, úgy csökkenti a vezérlő százalékos beállítását.

wireless_solar_sync-8022.jpg 

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató