Esőérzékelők

2019-01-25

Az esőérzékelő feladata, hogy vizet takarítson meg az öntözés során háztartásunk számára úgy, hogy az időjárási körülményekhez igazodva elzárja vagy megnyitja a vizet az öntözőrendszer felé. 


esoerzekelo.jpg

 

Az esőérzékelő egy olyan eszköz, amely hasznosan kiegészítheti öntözőrendszerünket. Az érzékelő csapadékos idő esetén jelet küld a vezérlő egységnek, hogy állítsa le az öntözést, majd adott idő elteltével indítsa azt újra.


Cégünk többféle eső és fagyérzékelőt is kínál ebben a kategóriában, amelyek funkcióban és árban eltérnek egymástól. Van köztük gyors reagálású és vezeték nélküli esőérzékelő A vezetékes kiépítés nélkül működő esőérzékelők rádiófrekvencia segítségével kommunikálnak. Ezek az érzékelők felszerelhetőek ház falára, esőcsatornára vagy szinte bárhova. Természetesen csak a megadott távolságon belül működnek.

A gyorsérzékelővel felszerelt esőérzékelő azonnal leállítja az öntözést, amint csapadékosra fordul az idő, ellenben más érzékelőknek össze kell gyűjteni a kikapcsoláshoz szükséges esővizet.

Egy profin kiépített öntözőrendszer elkerülhetetlen kelléke az esőérzékelő, így még hatékonyabb lesz öntözőrendszerünk vízfelhasználása.

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató