Hunter öntözésvezérlők

2019-04-15

Hunter öntözésvezérlők között egyaránt találunk beltéri és kültéri kivitelben készült, 4 és 6, vagy akár 8 zónára tervezett egységeket.


hunter-eco-logic-4-63220.jpgHunter öntözésvezérlők stabilan működő, hosszú távon strapabíró és tökéletesen funkcionáló vezérlő egységek. Ezekre a vezérlőkre biztosan nem lesz panasza! A világ minden táján forgalmazzák ezeket, ha elsétál a kertek mellett, vagy meglátogat egy parkot, szinte egészen biztos, hogy használják valamelyik Hunter terméket az öntözőrendszerhez. Manapság a Hunter cégnek olyan nagyszabású méreteket öltő öntözőrendszer megoldásaik és fejlesztéseik vannak, melyekkel egész golfpályákat öntöznek be.

 

Fontos, hogy a vezérlő egységet mindig a gyártó előírásainak megfelelően telepítsük, tehát beltéri vezérlő egységet ne tegyünk ki az időjárás viszontagságainak, hiszen az hamar meghibásodáshoz vezet. Megfelelő telepítés esetén vezérlő egységünk hosszú évekig hű társunk lehet kertünk öntözésében! 

 

Hunter vezérlő XCORE szériája egy igazán közkedvelt sorozat. A legkisebb kertektől egészen a nagyobbakig meghajthat velük 4, 6, vagy akár 8 zónás öntözőrendszereket is. Ugyanígy a Hunter vezérlő ELC Eco-Logic típusok is nagy népszerűségnek örvendenek, és igazán megbízható készülékek.

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató