Hunter X-Core vezérlők

2021-05-14

Hunter X-Core szériája egy igazán népszerű sorozat. A legkisebb kertektől egészen a nagyobbakig meghajthat velük 4, 6, vagy akár 8 zónás öntözőrendszereket is.


A magánkertek profi öntözési feladatainak ellátására a Hunter X-Core öntözésvezérlő a a tökéletes megoldás.

Hunter X-Core vezérlők

Hunter X-Core a népszerű XC vezérlő továbbfejlesztett változata. Megtartva elődje minden jó tulajdonságát, az öntözésnél további elengedhetetlen, gazdaságos működtetést elősegítő funkciókkal bővült. A piacon az egyik legmegbízhatóbb és hosszú távon stabil, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó automatika, továbbá árértékarányban a legjobb megoldás. Ez a vezérlő típus beltéri és kültéri változatban valamint 2, 4, 6 vagy 8 zónás kivitelben kapható.

Kezelése nagyon egyszerű, átlátható felületének köszönhetően mindenki könnyedén megértheti, hogy hogyan kell beállítani a programokat, elindítani vagy akár leállítani az öntözést. A Hunter vezérlői Quick Check gyorsdiagnosztikai programmal vannak ellátva, aminek segítségével könnyedén észlelhető az esetleges kábelezési hiba. Hálózati áramról működik, de a benne található elem segítségével áramkimaradás esetén sem veszíti el a beállított programokat.


Erős transzformátora révén egyszerre több mágnesszelepet is képes nyitni. Alkalmas tartályok vagy esővízgyűjtők vízszint szabályozási feladatainak ellátására, de csatlakoztatható hozzá meteorológiai állomás is. A hunter X-Core öntöző automata kis és közepes nagyságú kertek öntözéséhez használhatjuk, de megállja a helyét közterületek vagy parkok öntözésében is.

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató