Mi alapján válasszunk öntözőrendszert?

2020-02-20

A cikkből megtudhatja, mely szempontokat szükséges szem előtt tartani, amikor kiválasztja kertje öntözőrendszerét!

Ajánlat/referenciák

Ha a szomszédnak, ismerősnek vagy barátnak bevált és jól működik, akkor az nagy valószínűséggel valóban jó. Ha korrekt referenciák állnak rendelkezésre, akkor is jó a választás.
Amikor egy öntözőrendszer telepítőnek minőségi weboldala, munkaruhája, esetleg különböző pénzbe kerülő kiadványai vannak, akkor nagy valószínűséggel a telepítő a kiváló munka elvégzéséből képes mindezt finanszírozni.  
Ez is egy fontos szempont, ami elősegítheti a helyes választást!

Ár-érték arány

Ma már olyan kiváló minőségű öntözőrendszer is elérhető a kínálatból, amely megfelel a legmagasabb követelményeknek, és a listaár alapján is a legtöbb ember számára elérhető. A műszaki tartalom megvizsgálása egy nagyon jó szűrő lehet számunkra, ugyanis az alacsony minőség sohasem párosul magas műszaki tartalommal.

Árajánlat és garanciavállalás

Csak tételes árajánlatot fogadjon el!
A tételes árajánlat átlátható, és biztosítja Önt az öntözőrendszer kivitelező korrektségéről, mivel az öntözőrendszer átadásakor elszámoltatható a ténylegesen bekerült alkatrészekkel. Azoknak a kivitelezőknek nincsenek titkaik, akik pontos, és tételes ajánlatot adnak le.
Az öntözős szakmában elfogadott teljeskörű garanciavállalási idő 2 év, vagy e fölött. Ez az időtartam mondhatói korrektnek.

Ne fizessen rá!

Egy gyenge minőségű cső, ami nyomás alatt van, vagy egy gyenge minőségű alkatrész hibája nagy károkat okozhat. Gondoljunk csak arra, ha ez a meghibásodás épp a nyaralásunk idejére esik... Az elfolyt víz köbméterei nem csak nagyon drága, de komoly károkat is okozhatnak más értéktárgyainkban.
Tehát, ne csak az árat nézzük! Mert, aki körültekintően választ, annak nyugodt nyaralása lesz!

lawn-irrigation-system.jpg 

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató