Rain Bird automata öntözőrendszer 1.

2018-05-02

Következő cikksorozatunkban a Rain Bird automata öntözőrendszer kialakításáról és hatékonyságáról foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat. Az első cikk témája, az általános jellemzés, előnyök.


Automata öntözés, hogy kertje gyönyörű legyen

Egy automata öntözőrendszer szabályozott vízfelhasználás esetén lehetővé teszi, hogy:

 

  • Megmaradjon a szabad ideje

-> mialatt automata öntözőrendszere kertjében működik.

  • Takarékoskodjon a vízzel úgy,

-> hogy egy programozható időkapcsoló alkalmazásával éjszakánként öntöz, mikor a párolgás alacsony.

  • Ápolja kertje egészségét

-> rendszeres és szabályozott vízkijuttatással.

  • Pénzt takarítson meg

-> A növényei pont az igényeinek megfelelő vízmennyiséget kapják meg.

  • Őrizze meg lelki nyugalmát

-> nyaralásakor tudja majd, hogy kertjében automatikus az öntözés. A minőségi termékek alkalmazása meg fogja sokszorozni biztonságérzetét!

  • Kímélje környezetét

-> az intelligens vízhasználattal. Minden Rain Bird termék a lehető leghatékonyabb vízhasználatra lett tervezve.

 

Garantált vízmegtakarítás

 

Az automata időkapcsolók figyelik az öntözési ciklusokat és az érzékelők is hozzájárulnak a vízmegtakarításhoz azzal, hogy esős időben az öntözőrendszereket meggátolják az öntözésben. Az ilyen eszközök beiktatásával legalább 25%-os vagy annál nagyobb vízmegtakarítás is elérhető. A gazdaságos vízfelhasználás egy megfelelően megtervezett öntözőrendszerrel, helyes telepítéssel és a rendszer időszakos karbantartásával valósítható meg. Nyugalom és kikapcsolódás a kertemben!

 

A kivitelező garanciája

 

A kivitelező választja ki az Ön projektje számára legalkalmasabb termékeket a területi elrendezés valamint a rendelkezésre álló vízhozam és víznyomás alapján. A kivitelező kötelezettsége tovább terjed a rendszer megtervezésénél és jellegének meghatározásánál. Ő az, aki elvégzi a telepítést követően az ellenőrző és bevizsgáló eljárásokat, továbbá szükség esetén a rendszer bővítését is.

 

Rain Bird Garancia

 

Eredményeket hatékony és ellenálló termékek telepítésével lehet elérni. Az öntözési technológiák területén 80 éves tapasztalattal rendelkező és a világon vezető szerepet betöltő Rain Bird minőségi termékeket és a piacon megtalálható legszélesebb termékskálát kínálja az ügyfeleinek: szórófejeket, rotoros öntözőfejeket, szelepeket, 230 V feszültséggel működő vagy elemes időkapcsolókat, a tájképhez illő csepegtetőtesteket, kiegészítő kellékeket...

Egy gyártó, egy rendszer! Biztosítjuk a különböző termékek közötti kompatibilitást.

 

Rain Bird automata öntözőrendszer 1.png 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató