Szivattyútelepek öntözőrendszerhez

2021-02-06

Cégünk 2012-ben kezdte meg a golfpályák, sportpályák, közterületi öntözőrendszerek speciális igényeit kielégítő, egyedi szivattyútelepek gyártását és helyszíni üzembe helyezését.


Az elmúlt években több, jelentős referenciaértékű telepet építettünk Cipruson, Franciaországban, Marokkóban, de szállítottunk elektromos vezérlőberendezést Mauritiusra is.


Részletes, képes referencialistánk itt található.


A műhelyünkben előre gyártott szivattyútelepeket kiviteltől függően Grundfos CR, CRN, SP, vagy igény szerint más típusú főüzemi és nyomástartó ún. "jockey" szivattyúkkal szereljük. Minden szivattyú változtatható fordulatszámú, erről a vezérlőszekrénybe épített Grundfos CUE típusú frekvenciaváltós fordulatszámszabályozók gondoskodnak, illetve a vezérlést speciális, az öntözőrendszer igényeinek megfelelően előre programozott Grundfos CU 352 típusú központi vezérlőegység végzi. A szivattyúk szívó- és nyomócsöveit, a közösítő gyűjtócsöveket, valamint a csőkötéseket argon védőgázas hegesztési technológiával, AISI 316-os minőségű korrózióálló acélból, egyedileg gyártjuk.

A szivattyúkat, a hozzájuk csatlakozó csöveket, valamint a kiegészítő szerelvényeket közös, galvanizált acél gépalapra előszerelve, vagy részegységenként csomagolva szállítjuk, illetve igény esetén a helyszínen telepítjük és üzembe helyezzük a szivattyútelepet.

 

golf-national-szivattyutelep-terv-1-50058.jpg 

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató