A szelepaknák (szelepdoboz, szelepház) zöld tetejének köszönhetően szinte észrevétlenek a kertünkben, mégis megóvják az öntözőrendszerünk alapelemét, a mágnesszelepeket az időjárási és egyéb nem kívánt hatásoktól. A mágnesszelep aknák különböző méretben kaphatóak webáruházunkban: kerek és szögletes szelepakna, valamint tartalék szelepakna fedél is vásárolható.

A mágnesszelep aknát úgy válasszuk ki, hogy kényelmesen hozzá lehessen férni, a benne elhelyezett Toro, Hunter vagy Rain Bird mágnesszelepekhez.

Szelepakna JUMBO szögletes

Bruttó ár:
9.862 Ft
Termékkód: 15010020

Szelepakna JUMBO, szögletes

A termékből van szabad készletünk
Kosárba30.000Ft felett ingyenes kiszállítással!

A JUMBO szelepakna megvédi a mágnesszelepeket és az azokat összekötő, illetve rendező hollanderes idomokat és könyököket az időjárás viszontagságaitól. Lépésálló és minden körülmény között megfelelő védelmet biztosít értékes öntözőrendszer alkatrészeinknek, ugyanakkor praktikusan zöld teteje elrejti a szemek elől.

Ez a szelepakna a legnagyobb méretű mágnesszelep elhelyezésére szolgáló, föld alá süllyeszthető szelepdoboz. Maximálisan 8 db mágnesszelep kaphat helyet benne, az azokat kiegészítő szerelvényekkel együtt. Nagy méretű öntözőrendszerek (6-8 zóna) telepítése esetén ajánljuk.

Masszív anyagösszetételű, erős anyagból készült, valamint robusztus felépítése által hosszú ideig tökéletesen látja el feladatát. 

 

Méretek:

 

• alsó méret: 500 x 640 mm

• felső (fedél) méret: 360 x 510 mm

• magasság: 300 mm