Rain Bird vezérlők kiváló és időtálló automatikák, melyek egyszerű kezelhetőségükkel és megbízható működésükkel lettek népszerűek az öntözéstechnika világában. A Rain Bird kínálatában megtalálhatóak a kültéri és beltéri kivitelben készült, 4 és 6 zónára tervezett vezérlők. Használhatóak családi házak kertjében, közterületeken és ipari területeken is.

Egy takarékos öntözőrendszer igazi lelke lehet egy Rain Bird vezérlő, mivel a cég küldetésének veszi a fenntartható vízhasználatot elősegítő termékek fejlesztését. Az egyes termékekre kattintva bővebb információt talál a vezérlőkről.

Rain Bird RZXe4i beltéri WIFI képes vezérlő, 4 zónás

Eredeti ár:
32.391 Ft
Bruttó akciós ár:
24.294 Ft
Termékkód: F55324

Rain Bird ESP-RZXe4i 4 zónás beltéri vezérlő.

A termékből van szabad készletünk
Kosárba30.000Ft felett ingyenes kiszállítással!

Rain Bird ESP-RZXe4i 4 zónás beltéri vezérlő használata nem igényel tapasztalatot. Nagy LCD kijelzőjének és a kevés gombnak köszönhetően a programozását mindenki elvégezheti a saját igényei szerint. Naponta 6 öntözés indítható minden egyes zónán. Ezek egymástól külön programozhatóak, a vezérlő sorba állítja őket és az adott napon időrendben megy végbe az öntözés. A bekötött (normál állapotban zárt) érzékelő zónánként engedélyezhető, vagy letiltható. Évszakhoz igazítható 10%-os lépésekben. Az öntözés napjait igény szerint lehet meghatározni. Választható a hét bármelyik napja, a páros, vagy páratlan napok, de ciklusokat is be lehet állítani. Kompatibilis a Rain Bird LNK WiFi modullal (külön megvásárolható), hogy lehetővé tegye a távoli programozást, működtetést a Rain Bird mobilalkalmazás segítségével.

 

Jellemzők

 

Vezérelhető körök száma: max. 4

Indítási időpontok: 6 (körönként)

Öntözési időtartam / kör: 0-199 perc (1 perces lépésekben állítható)

Öntözési napok: a hét napjai, páros/páratlan napok, ciklikus (1-14 nap)

Kézi vezérlés lehetősége: igen (egy vagy összes körre vonatkozóan)

Contractor Rapid Programming™: gyorsprogramozási funkció, az első körhöz beállított futási idő és öntözési napok átmásolhatóak az első programozáskor

Idő kijelzése: 12 vagy 24 órás formátum

Évszakhoz igazítás -90% és 100% között (10%-os lépésekben)

Esőérzékelő beköthető: igen

Programok mentése: igen

LCD kijelző

Mesterszelep / szivattyúindítás beköthető

Transzformátor bemenet: 230V ~50Hz

Körök kimenete: 24V ~ 650 mA körönként

Elem: 2 x AAA elem az idő és a programok elmentésére áramkimaradás esetén (tartozék)