Jumbo szelepakna

2019-07-18

JUMBO szelepakna a legnagyobb méretű föld alá süllyeszthető szelepdoboz. Nagy méretű öntözőrendszerek (6-8 zóna) telepítése esetén ajánljuk, a mágnesszelep hatékony elhelyezéséhez.

 

JUMBO szelepakna feladata a mágnesszelepek és az azokat összekötő hollanderes idomok és könyökök védelme, valamint biztosítják a szelepek szervizelhetőségét, szerelhetőségét is. Maximálisan 8 db mágnesszelep helyezhető el benne, a kiegészítő szerelvényekkel együtt. 

 

Beépítése és telepítése igen egyszerű. Ez a szelepdoboz rendelkezik gyárilag kialakított csőátmenetekkel, ugyanakkor igény esetén bármelyik részén kivágható, kifűrészelhető belőle egy nyílás a csövek, idomok számára.

 

Méretei:Jumbo szelepakna

  • alsó méret: 500 x 640 mm
  • felső méret: 350 x 500 mm
  • magasság: 300 mm

 

Robusztus felépítése és masszív anyagösszetétele által hosszú ideig tökéletesen látja el feladatát. Lépésálló és minden körülmények között megfelelő védelmet biztosít értékes öntözőrendszer alkatrészeinknek. Esztétikus megjelenése révén egyáltalán nem zavaró, zöld teteje elrejti a szemek elől.

 

Érdemes kibélelni geotextíliával, mert így a föld nem kerül bele a dobozba. Ráadásul mivel ezek a mágnesszelepek még nagy nyomás esetén sem szivárognak, nem fog víz állni az akna belsejében. 

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel azt illetően, hogy melyik szelepakna illeszkedik az Ön öntözőrendszeréhez, nyugodtan kérje ki kollégáink segítségét!


Mobil: +36 (30) 908 1570
Telefon: +36 (1) 210 0463 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Név
E-mail
Adatkezelési tájékoztató